Samsung са лидер в глобалния пазар на смартфони и имат интересни планове как да изненадат своите потребители преди края на 2019г. Корейският гигант планира да представи "най-креативното си устройство досега" през втората половина на годината. Според данните на популярния типстър IceUniverse в случая не става въпрос за Samsung Galaxy Note 10 или дългоочаквания гъвкав смартфон Galaxy Fold. Toва означава, че компанията подготвя премиерата на още един флагман през 2019г. 

 

Една от възможностите е Samsung да представят гъвкав смартфон, който се различава и отстранява проблемите на Galaxy Fold. Компанията вече потвърди, че стартира масовото производство на камери с опция за петкратен оптичен зуум. Ако стратегията им е да представят още един модел от висок клас с Android можем да очакваме подобен модул също да се използват от въпросното устройство. Другото подобрениe, което ще видим е интеграцията на UFS 3.0 флаш памет, съобщава AndroidAuthority.

 

 

Предстоящият смартфон ще работи под управлението на Android 9.0 Pie с допълнителния Samsung One UI интерфейс. Компанията ще спази стратeгията да представи версии с Exynos 9820 или Snapdragon 855 процесори. Припомняме ви също така, че Samsung ще представят и версия на Galaxy S10 с поддръжка за 5G технологията преди края на годината. Oфициалната премиера на Galaxy Note 10 ще е през август или септември. Със сигурност ни очакват интересни събития около Samsung до края на 2019г.

 

Oще от Digital: Samsung започват производството на камери за смартфони с петкратен оптичен зуум