Феновете на Samsung скоро ще могат да се насладят на последните технологични иновации на компанията. От месеци се спекулира с идеята, че премиерата на Galaxy Note 20 ще стане факт на 5 август. Сега корейският производител сложи край на слуховете и потвърди официално, че на тази дата ще видим дългоочаквания смартфон.

Samsung също така планират да представят още едно интересно устройствo и това е гъвкавия Samsung Galaxy Z Fold 2, както и смарт часовника Galaxy Watch 3.

Събитието ще се проведе виртуално, заради специфичната обстановка около пандемията с COVID-19. Потребителите ще могат да го гледат свободно в официалния уеб сайт и социалните канали на Samsung.

Наличните рекламни материали акцентират върху S Pen стилуса на Galaxy Note 20, като според някои анализатори е възможно и гъвкавия Galaxy Z Fold 2 да предложи тази функционалност. Това ще позволи на потребителите да се възползват максимално от големия 7.7" дисплей, с който ще разполага устройството.

 

 

Новият гъвкав смартфон ще има по-голям вътрешен дисплей от своя предшественик, както и стъклено покритие, което предпазва екрана. Възможно е компанията да представи и по-евтина версия, която може да се казва Fold E или Fold Lite, съобщава CNet. 

Eдин от интересните продукти, които ще видим на събитието е 5G версията на Samsung Galaxy Z Flip, който бе представен през февруари. Водещият акцент на виртуалната премиера определено ще бъде Samsung Galaxy Note 20, който ще е наличен в поне три различни версии. 

Очакванията са Galaxy Note 20 Plus и Note 20 Ultra да имат извити дисплеи с ултратънки размери в краищата. Всички модели на смартфона ще използват 5G технологията. Освен смарт часовника Samsung Galaxy Watch 3 е възможно да станем свидетели и на нова серия таблети на Samsung на 5 август. 

Събитието опредeлено ще е свързано с интересни премиери и което е по-важно ще ни разкрие каква е европейската цена на Samsung Galaxy Note 20.

 

Още от Digital: Samsung разработват нова OLED технология за дисплеи с името HOP