По всичко личи, че началото на месец Август ще бъде много интересно за феновете на технологиите. В рамките на няколко дни, ще можете да видите премиерите на два големи технологични гиганта в лицето на Samsung и Apple

 

 

Вече стана ясно, че на 8 Август ще се състои голямата премиера на така дългоочакваният iPhone 12, а на 5 Август, Samsung ще проведат своето „Galaxy Unpacked 2020“ събитие, по време на което ще бъдат представени няколко нови устройства.

До последно, южнокорейската компания не съобщаваше официални подробности за това, кои точно ще са новите устройства, но предположенията се въртяха основно около новите флагман смартфони от бизнес класа Note.

В началото на тази седмица, самите Samsung публикуваха в Youtube канала си видео, което хвърля още светлина върху бъдещата премиера. От загадъчното видео става ясно, какво точно ще види и кога, като в края се вижда елегантно прикрит силует на всичките премиерни устройства.

 

 

На бази технологичните ни познания и предварителната информация, която имаме – можем да предположим, че на кадъра се виждат Samsung Galaxy Note 20 и ъпгрейднатият му вариант Samsung Galaxy Note 20 Ultra, сгъваемият Samsung Galaxy Z Fold 2, Таблетите Samsung Galaxy Tab S7 и S7+, безжичните слушалки Samsung Galaxy Buds Live, както и смарт часовника Samsung Galaxy Watch 3. Да реално устройствата са 7, но общо 5 са основните модели, към 2 от които са добавени разновидности.  

Във видеото на Samsung, което сме приложили над тази статия, може да се види, че по време на „Galaxy Unpacked 2020“, предстои да видим презентация на разработчици и дизайнери от компанията, които ще ни дадат подробна информация за премиерните продукти.

 

Още от Digital.bg: Какво знаем за смартфона Xiaomi Mi Note 11 Pro – Цена, дизайн и технически характеристики (Видео)

 

Музика: Bensound.com