Samsung изненадаха потребителите с премиерата на две нови цветови конфигурации на Galaxy S9 и Galaxy S9+. Toва означава, че устройствата вече могат да се купят в шест различни нюанса, които отговарят на личния стил на потребителите. Новите предложения на компанията включват Sunrise Gold и Burgundy Red. Припомняме ви, че досега тазгодишните флагмани на Samsung се продават на пазара във версиите Midnight Black, Coral Blue, Titanium Gray и Lilac Purple. Може да ви се стори странно, но Lilac Purple е най-продавания модел на смартфоните.

 

 

Компанията допълнително ще разкрие детайли кога ще стартират продажбите на двете нови конфигурации на пазара. Според данните Sunrise Gold и Burgundy Red ще са налични първоначално в Южна Корея и другите големи страни в Азия преди да са достъпи в Европа, информира AndroidGuys. Samsung се надяват разнообразния избор от цветове да накара повече потребители да насочат вниманието си към Galaxy S9 и Galaxy S9+, които определено са едни от най-добрите устройства с Android, които можете да откриете днес на пазара.

 

 

Корейският производител запазва правото си да представи още допълнителни цветове на устройствата, за да ги превърне в по-атрактивен избор за потребителите. Припомняме ви, че се очаква на изложението IFA 2018, което ще се проведе в Берлин между 31 август и 5 септември да видим и Galaxy Note 9. Новият модел ще има важно значение за стратегията на Samsung през втората половина на годината и вероятно ще допринесе в положителна насока за конкуренцията им с Apple. 

 

Oще от Digital: Първите 5G смартфони ще са факт през 2019г.