Samsung представи три нови устройства в своето водещо в индустрията портфолио от преносими устройства: Gear Sport, елегантен и водоустойчив фитнес смарт часовник; Gear Fit2 Prо подобрена спортна GPS гривна с интелигентни функции; и Gear IconX, второ поколение на иновативните безжични слушалки на компанията..

 

Новите устройства от серията Gear помагат при редица дейности - от  проследяване на фитнес показателите до наблюдение на хранителния режим и съня и мотивационно обучение. С въвеждането на нови смарт функционалности, лесни за използване функции и партньорство с водещи имена в областта на технологиите и фитнеса, Samsung помага на потребителите да постигнат много повече фитнес цели.

 

Gear Sport

Gear Sport е стилен смарт часовник, но и практичен с минималистична, кръгла рамка, 1.2-инчов Super AMOLED дисплей и подобрен потребителски интерфейс. С Gear Sport, потребителите могат да постигнат своите здравословни и фитнес цели, като поличават и съвети за активност и управление на хранителния режим , дори когато са офлайн.

Проектирано с най-високо ниво на издръжливост, устройството може да се справи във всякакви условия. С елегантната си, ергономична форма, която може да се носи с разнообразни цветни и лесно сменящи се стандартни 20мм каишки, моделът е идеален за всеки повод, независимо дали сте във фитнеса или навън с приятели. Gear Sport ще се предлага в синьо и черно.

 

Gear Fit2 Pro

Gear Fit2 Pro е усъвършенствана GPS фитнес гривна.В допълнение към новите възможности за проследяване на сърдечен ритъм и плуване, новият Gear Fit2 Pro разполага с подобрено вградено GPS проследяване на вашата активност с голяма точност. Изключителният 1.5-инчов извит AMOLED дисплей на Gear Fit2 Pro и цветният сензорен екран с висока резолюция правят актуализациите и известията в реално време по-лесни за четене. Новата сигурна и ергономична гривна е лека и удобна за използване при всяка активност. Gear Fit2 Pro се предлага в черно и червено, а универсалният и дизайн я превръща в стилен аксесоар.

 

                         

Gear IconX

Безжичните слушалки  IconX ви позволяват да слушате любимата си музика без никакви усилия, правейки вашето ежедневно пътуване за работа по-приятно, а тренировките ви - по-ефективни. Вие може да се наслаждавате на музиката онлайн или офлайн, като прехвърлите песни от вашия Samsung смартфон или компютър или използват Bluetooth връзка, за да достигнете до любимите ви мелодии. Слушалките са най-новата ви връзка с Bixby. С просто натискане и задържане на слушалката, вие можете да използвате гласа си, за да контролирате музиката или телефона си, без дори да е в ръката ви.

 

 

Слушалките са с актуализиран дизайн в черно, сиво или розово и са още по-ергономични и леки за по-ефективна защита, удобство и стил. За фитнес ентусиастите, Gear IconX автоматично проследява вашите показатели по време на тичане, разполагайки и със самостоятелен Running Coach, който може да бъде активиран чрез просто натискане на слушалката за актуализации на състоянието в реално време и без телефон. Вие можете да се насладите на безпроблемно и напълно самостоятелно аудио изживяване, благодарение на бързото зареждане и подобреният живот на батерията с до 5 часа стрийминг, до 7 часа  възпроизвеждане на музика и до 4 GB вътрешна памет.