Samsung продължават да инвестират солидни средства в технологии, които ще намират място в бъдещите гъвкави смартфони. Компанията иска да се утвърди дългосрочно като лидер в този пазарен сегмент и само преди няколко седмици представи Samsung Galaxy Z Fold 2.

Най-съществената разлика между устройството неговия предшественик са по-големите дисплеи, както във вътрешността, така и във външната част. Компанията ще продължи да дава приоритет на тази характеристика в гъвкавите смартфони от ново поколение. Следващият модел от Samsung Galaxy Z Fold серията ще предложи една уникална особеност, съобщава френското издание TheElec.

Компанията се надява, че ще е готова навреме с технология за вграждане на селфи камера в екрана за премиерата на Galaxy Z Fold 3. Този модел вероятно ще бъде представен през август или септември следващата година.

 

 

Тази информация също така е потвърждение, че Samsung Galaxy S30, който ще видим през първото тримесечие няма да има подобен дизайн. Въпреки усилията си Samsung няма да успеят да произведат достатъчно сензори за вграждане в екрана, за да отговорят на очаквания интерес към този флагман.

Следващият модел от Galaxy Z Fold ще предложи още по-голямо пространство от настоящи модел. Дори компанията да запази същия размер вграждането на селфи камерата ще допринесе за постигане на оптимален безрамков дисплей.

Samsung Galaxy Z Fold 3 вероятно ще предложи още по-мощен процесор с поддръжка за 5G технологията и по-качествен дисплей от своя предшественик.

 

Oще от Digital: Samsung започват производството на собствени стъкла за гъвкави смартфони