Samsung в момента провеждат финални тестове с дългоочаквания Android Nougat ъпдейт за смартфоните Galaxy S7 и S7 Edge. Ако сте собственик на един от двата модела е добре да знаете, че разпространението на актуализациите в Европа започва на 17 януари. Така само след броени дни ще можете да изпробвате сами новите функции в Android Nougat. Tрябва да отбележим, че в случая става въпрос за Android 7.0, а не за Android 7.1.1 версията, с която работят смартфоните Pixel.

 

Дългоочакваният ъпдейт предоставя много повече възможности за управление на приложенията, които вече ще се инсталират и много по-бързо. Android Nougat има по-изчистен и лесен за използване интерфейс. Една от най-интересните функции е Multi-Window, позволяваща да използваме две различни приложение по едно и също време. Google са предоставили и допълнителни възможности за персонализация на Quick Settings менюто на смартфоните. 

 

Промените в Аndroid Nougat обхващат системата за нотификации и атрактивния Doze режим. След като инсталирате платформата ще забележите и осезaемо подобрени в производителността на вашето устройство. Предстои да видим кога ще започнат актуализациите и за другите популярни смартфони на Samsung. Можем да сме сигурни, че компанията ще постарае да го направи по-бързо и така да изпревари своите конкуренти в пазара на смартфони.

 

Вижте 12 големи промени, които ще настъпят в Android 7.0 Nougat