Samsung вече представиха тазгодишната си серия от флагмани, които предлагат едно от най-добрите съчетания между луксозен дизайн и техническите характеристики, което сме виждали досега.

Всъщност гамата включва три модела с имената Samsung Galaxy S20 , S20+ и S20 Ultra, които са създадени да отговорят на изискванията на най-претенциозните потребители. Поддръжката на 5G мрежите, впечатляващите камери и Super Zoom функцията са само някои от причините да искате да се сдобиете с новите устройства на компанията.

Другите подобрения включват 120Hz дисплей, опция за запис на 8К видео, мощни високоговорители и до 12GB RAM. 

Устройствата от новата серия на Samsung се продават на пазара от няколко седмици, но въпреки това компанията вече мисли за следващото си поколение смартфони от висок клас.

С оглед настоящата стратегия на компанията най-вероятно ще видим Galaxy S30 през първото тримесечие на годината. Работата над модела вече е започнала, което ще гарантира на Samsung да изпипат всички детайли над следващия си премиум смартфон. Сега разбираме интересни детайли за едно от подобренията, които ще ни предложи модела, съобщава GizChina.

Желанието на корейския производител според информацията е да предложи оптималния безрамков дизайн на своите потребители.

 

За да постигнат този ефект от Samsung ще използват иновативна технология, която все още не се използва масово в индустрията. Внушителните средствa на компанията и популярността на смартфоните им, обаче могат да променят ситуацията.

Samsung проявяват сериозен интерес към идеята да вградят селфи камерата в дисплея на Samsung Galaxy S30. По този начин ще допринесат за по-елегантния дизайн и за предоставянето на повече пространство в предната част за мултимедия, приложения и игри. Информацията бе потвърдена от популярния блогър IceUniverse, от който разбираме, че тестовете вече са започнали. 

Същестуват няколко технологически препятствия, които е нужно да се отстранят преди идеята да стане реалност. Тепърва предстоят доста тестове с прототипи, които да помогнат на компанията да превърне идеята в реалност. Една от идеите е да се добави прозрачно покритие над самия камера модул, което да го прави невидим, когато не се използва. Все още е твърде рано да коментираме другите технически спецификации.

Припомняме ви, че през есента ще видим Galaxy Note 20, но вероятно и гъвкавия Galaxy Fоld 2, които ще ни разкривят малко повече подробности за възможностите на технологията. Изглежда, че вграждането на камерата в екрна може да се превърне в следващата голяма иновация в индустрията. 

 

Още от Digital: Samsung ще продават ултратънките стъкла за гъвкави дисплеи на други производители