Едно от най-интересните подобрения, което ни очаква в Samsung Galaxy S20 серията от смартфони ще бъдат 120Hz дисплеите. Потребителите ще имат пълната свобода да регулират тази функционалност и да избират режими с 60Hz, 90Hz и 120Hz честота за опресняване. По този начин ще могат да се възползват от оптимален баланс между дълъг живот на батерията и високо качество на съдържанието, кoeто гледат. Най-интересният модел от гамата ще е Samsung Galaxy S20 Ultra.

 

Устройството се очаква да предложи най-големият дисплей от новата серия, но също така да има и най-впечатляващите камери. Очаква се в задната част да има четири сензора, които включват 108MP камера с Dual Pixel PDAF автофокус и оптична стабилизация на изображенията. Samsung Galaxy S20 Ultra също така ще има 48МР телефото сензор с OIS и 10х оптичен зуум, 12МР Ultra-Wide сензор и допълнителна ToF 3D камера. Дизайнът на смартфона ще включва още една интересна иновация.

 

 

В интернет се появи информация, която разкрива, че Samsung Galaxy S20 Ultra ще има рамка от неръждаема стомана, за разлика от алуминия в неговия предшественик. Припомняме ви, че този материал не се използва често в индустрията, като един от малкото модели с подобни корпуси са iPhone X, iPhone XS Max и iPhone 11 Pro Max. Добавянето на рамка от неръждаема стомана ще направи смартфона по-тежък, но и вероятно ще увеличи крайната цена на Samsung Galaxy S20 Ultra.

 

Oще от Digital: Ето каква ще е цената на Samsung Galaxy S20 5G, S20+ 5G и S20 Ultra 5G в Европа