Samsung вече потвърдиха, че дългоочакваното голямото събитие. на което ще видим Galaxy S20 ще бъде на 11 февруари. Тазгодишните флагмани освен, че ще пропуснат цифрата 11 в името ще предложат редица подобрения в сферата на дизайна, камерите и хардуера. Samsung ще предлагат три различни версии, като популярния блогър IceUniverse сега разкрива, че всичките модели на Samsung Galalxy S20 ще са налични с 12GB LPDDR5 RAM памет.

 

Припомняме ви, че Samsung Galaxy S10+ се продава с 12GB RAM, докато Galaxy S10 има 8GB RAM, а бюджетния модел от серията Galaxy S10е дори е със 6GB. Тазгодишната стратегия на Samsung изглежда ще бъде различна, тъй като и трите версии на флагмана ще бъдат конфигурирани с 12GB RAM. Дисплеите ще поддържат честота за опресняване на кадрите от 120Hz и ще са с големина от 6.9 инча за Galaxy S20 Ultra, 6.7" при Galaxy S20+ и 6.2" при стандартния модел.

 

 

Компанията ще продава  конфигурации с два различни процесора и това ще са Qualcomm Snapdragon 865 и Samsung Exynos 990, съобщава gsmarena. Вградената памет ще бъде 256GB за всички модели и се очаква поне една oт версиите да бъде с пет задни камери. 10х оптичен зуум и технологията Super Zoom. Основната камера на два от смартфоните ще бъде със 108МР резолюция и ще може да записва видео във 8K формат. Смартфоните ще работят с Android 10 и потребителския интерфейс One UI 2.0

 

Oще от Digital: Снимки разкриват дизайна на Samsung Galaxy S20+