Вече ви инфомрирахме, че Samsung Galaxy S11 ще бъде представен нa 18 февруари 2020г. Новият флагман продължава да бъде обект на много спекулации въпреки факта, че премиерата ще е след около четири месеца. В интернет изтекоха данни, разкриващи повече за батерията на смартфона. Самият модел е с името "SM-G980", което се очаква да бъде Samsung Galaxy S11e, тъй като Galaxy S10e e "SM-G970". Toва устройство ще има 3730mAh батерия.

 

Припомняме ви, че Samsung Galaxy S10e предлага на потребителите батерия със заряд от 3100mAh. Toва означава, че новият модел ще предложи  над 20% + по-голям капацитет от своя предшественик. Сегашните данни разкриват, че смартфона ще има съвсем различна батерия с квадратна форма и няма да използва батерията на Samsung Galaxy S10e, но с повече заряд, информира gsmarena.

 

 

Очакванията са Samsung Galaxy S11e да разполага с дисплей, който поддържа честота за опресняване на кадрите от 90Hz. Ако добавим към това и интеграцията на 5G модем е напълно логично компанията да иска да увеличи капацитета на батерията в смартфона. Все още не разполагаме с информация какви технически спецификации ще ни предложи устройството, което ще наследи Samsung Galaxy S10e.

 

Още от Digital: Samsung Galaxy S11 ще е първият смартфон на компанията с вграден спектрометър