Вече ви информирахме, че Samsung Galaxy S11 ще бъде представен нa 18 февруари 2020г. Следващият флагман на компанията вече предизвиква голям интерес сред потребителите по цял свят. Премиерата през февруари може да се превърне в гаранция, че това ще бъде първия смартфон с Android от премиум сегмента, който ще видим през 2020г. Samsung ще се постараят да ни предложат разнообразни подобрения свързани с дизайна, хардуера и софтуера на смартфона, който ще има важно значение за стратегията им в мобилната индустрия.

 

Нова информация публикувана от GizChina разкрива любопитни детайли за някои от техническите характеристики в новия флагман на Samsung. Първото нещо, което разбираме е, че Galaxy S11 ще се продава на пазара във версии с два различни процесора. Това ще бъдат Qualcomm Snapdragon 865 и Exynos 9830. Потвърждение за тези планове на корейския производител може да се открие в бета версията на интерфейса One UI 2.0, която вече е достъпна за част от потребителите. Samsung Galaxy S11  ще използва и по-бърза LPDDR5 RAM памет.

 

 

Най-скъпите конфигурации на смартфона ще разполагат с 12GB RAM. Данните разкриват за нова система за лицево разпознаване в Galaxy S11. Новият модел няма да има подвижна камера, но ще използва UFS 3.0 памет, която се отличава с по-бърза скорост за трансфер на данни. Стандартната версия на Galaxy S11 ще поддържа 5G технологията, но вероятно ще е наличен по-евтин модел с 4G свързаност. Тепърва ще разбираме повече детайли за едно от най-добрите устройства с Android, които ще видим на пазара през 2020г.

 

Oще от Digital: Samsung Galaxy S11 ще е първият смартфон на компанията с вграден спектрометър