Вече ви информирахме, че Samsung Galaxy S11 ще бъде представен нa 18 февруари 2020г. Новият флагман ще има ключово значение за позициите на компанията през следващата година. Премиерата в началото на 2020г. означава изострена конкуренция в мобилната индустрия няколко месеца след премиерата на iPhone 11. Компанията ще се постарае на гарантира сериозни подобрения в Samsung Galaxy S11, които ще обхванат както дизайна, така дисплея, хардуера и камерите, които използва смартфони.

 

Очакванията са да видим перископ сензор с петкратен оптичен зуум. Данни от HTML бенчмарк тестове разкрива допълнителни подробности за устройството. Така например разбираме, че тестовия модел е с името "SM-G416U" и работи под управлението на Android 10, Самият прототип е с много ниска резолюция, но прави впечатление, че има съотношение на екрана от 20:9. Това е съвсем различна стойност от досегашните устройства на компанията, които продава на пазара, съобщава gsmarena.

 

 

Последните две устройства от висок клас Galaxy S10 и Galaxy Note 10 използват екрани със съотношение от 19:9. По този начин Samsung ще се опитат да ги разграничат от другите конкурентни смартфони от висок клас. Другите подобрения в Galaxy S11 ще включват по-мощен процесор, по-добри камери и вероятно поддръжка на 5G мрежи. Тепърва ще разбираме още повече детайли за устройството, което ще се превърне в едно от най-добрите смартфони с Android на пазара, което ще видим през следващата година.

 

Oще от Digital: Samsung Galaxy S11 ще има по-добър сензор за пръстов отпечатък