Samsung се надяват да си спечелят важно предимство пред своите конкуренти с премиерата на новата си серия флагмани с Android. Официалното представяне на Galaxy S11 ще стане факт на специално събитие, което ще се проведе на 18 февруари. Очаква се отноо да видим три модела от серията, които освен с впечатляващ дизайн ще има още по-добри камери. Samsung Galaxy S11+ ще използва модифициран 108-мегапикселов ISОСELL Bright HM1 сензор с Nonacell технологията.

 

Популярният блогър IceUniverse също така разкрива, че трите модела от новата серия ще са оборудвани с 48-мегапикселови телефото камери. Това ще ги превърне в първите устройства с Android и тази функционалност. По този начин начин Samsung ще опитат да привлекат вниманието на любителите на мобилната фотография. Samsung Galaxy S11вероятно ще предложи опция за 10-кратно оптично мащабиране, както и за 100-кратен хибриден зуум, съобщава AndroidCentral.

 

 

За срванение сегашните флагмани на компанията използват 12-мегапикселов телефото камери с 5х приближение. Най-мощният модели от серията ще имат пет задни камери, докато Galaxy S11e ще има три обектива на гърба. Samsung Galaxy S11 ще има променен дизайн, по-мощен хардуер и ще работи с Android 10. Другото предимство ще е поддръжката на 5G технологията. Остава да видим дали смартфоните могат да се превърнат в най-продаваните модели от серията досега.

 

Още от Digital: Нощният режим на Galaxy S11 ще се казва Bright Night