Вече ви информирахме, че Samsung Galaxy S11 ще е първият смартфон на компанията с вграден спектрометър. Сега разбираме допълнителни детайли за предстоящия флагман на Samsung. Този път става въпрос за официалната премиера на смартфона, която отново ще бъде през първото тримесечие. Припомняме ви, че премиерата на Galaxy S10 и Galaxy S9 стана факт дни преди старта на мобилния конгрес Барселона. По всичко личи, че Samsung ще заложат отново на същата стратегия с дългоочаквания Galaxy S11.

 

Следващото издание на мобилния конгрес, а именно MWC 2020 ще стартира на 24 февруари. Именно заради това Samsung вече се подготвят да покажат устройствата седмица по-рано. Това ще се случи на събитие, което ще се проведе на 18 февруари 2020г., съобщава SamMobile. Все пак съществува вероятно датата да бъде променена тъй като има повече около шест месеца преди премиерата. При всички положения, обаче смартфона ще бъде показан дни преди официалния старт на MWC 2020.

 

 

Новият флагман ще продължи да надгражда над своите предшественици, особено в сферата на дизайна и камерата. Samsung Galaxy S11 може да дебютира с 1 терабайт вградена памет и ще работи с новата версия на интерфейса One UI 2.1. Няма да е изненадващо, ако устройството има 108-мегапикселова камера, като също така ще предложи още по-добър сензор за пръстов отпечатък. Тепърва ще разбираме повече детайли за техническите спецификации и подобренията, които компанията ще ни предложи със следващия си смартфон от висок клас.

 

Oще от Digital: Samsung Galaxy S11 ще има по-малък отвор за предната камера от Galaxy Note 10