Samsung планират да представят два нови премиум смартфона през първото тримесечие на 2020г. Първият модел е дългоочаквания Galaxy S11, който ще бъде придружен от втора версия на гъвкавия Galaxy Fold. По този начин Samsung се надяват да увеличат преднината си в пазара на смартфони пред най-големите си конкуренти: Apple и Huawei. Популярният блогър Ice Universe разкри допълнителни детайли за плановете на корейският производител.

 

Tой твърди, че Samsung ще представят Galaxy S11 с името Galaxy S20, което ще отбележим важна промяна в начина, по който компанията кръщава своите устройства. Идеята зад това решение е свързана със сериозните подобрения, които ще ни предложи новият флагман на Samsung, съобщава gsmarena. Няма как да не обърнем внимание и на факта, че Galaxy A20 името е вдъхновено от старта на 2020г. и евентуалното ново начало за Samsung в мобилната индустрия.

 

 

Данните на Ice Universe потвърждават, че Galaxy Fold 2 ще има Clamshell дизайн и утратънко стъклено покритие, което е по-тънко и здраво от оригиналния модел. Двата нови смартфона ще са базирани на Samsung One UI 2.0 интерфейса, който допълва Android 10 и ще имат малък отвор за селфи камерата в горната част на екрана. Очакват ни и сериозни подобрения в камерите на Samsung Galaxy S20, като премиум конфигурациите ще имат по пет обектива в задната част.

 

Oще от Digital: Пемиерата на Samsung Galaxy S11 и Samsung Galaxy Fold 2 ще е на 18 февруари