Премиерата на Samsung Galaxy S10 ще изостри значително конкуренцията в пазара на смартфони през първото тримесечие на следващата година. Компанията полага много усилия, за да представи на потребителите уникален продукт, който вероятно ще се превърне в най-добрият модел от серията Galaxy досега. Samsung ще продават няколко конфигурации на Galaxy S10, които ще имат различни процесори и също така се очаква поне една от тях да включва и поддръжка за 5G мрежи.

 

Нова информация на AndroidAuthority разкрива, че потребителите ще могат да купят Galaxy S10 и във версия с впечатляващите 12GB RAM и вградена памет от 1ТВ. Почти сигурно е, че тази конфигурация ще е налична за мощния Galaxy 10 Plus модел, който ще видим заедно със стандартната версия на смартфона. Все още не знаем дали съчетанието от 12GB RAM/1TB памет ще е достъпно за всички версии на устройството, но със сигурност е подходящо допълнение към тази с поддръжка за 5G.

 

В момента Samsung продават версия на Galaxy Note 9 с 8GB RAM и 512GB памет, чиято цена е приблизително $1250. Това означава, че най-скъпите модели на Galaxy S10 вероятно ще струват повече. Дългоочакваният флагман ще има още ултразвуков пръстов за отпечатък, по-добра камера, по-усъвършенстван дисплей, както и променен дизайн. По този начин Samsung ще отбележат подобаващо навършването на десет години от премиерата на първия смартфон Galaxy S. 

 

Oще от Digital: Бюджетната версия на Samsung Galaxy S10 ще има 64GB вградена памет