Samsung представи новите смартфони Galaxy S10 Lite и Galaxy Note10 Lite. Следвайки наследството на сериите Galaxy S и Note, новите Galaxy Lite модели предлагат ключови характеристики от най-висок клас като най-новите технологии по отношение на камерата, отличителния S Pen, впечатляващия дисплей и издръжливата батерия на достъпна цена.

Galaxy S10 Lite

Смартфоните Galaxy Lite предлагат набор от функции и възможности на камерите, базирани на водещи в индустрията камера технологии на Samsung, интегрирани в много по-достъпни за масовия потребител устройства.

 

 

Благодарение на Galaxy S10 Lite ставаш още по-добър във фотографията. Смартфонът разполага с основна широкоъгълна камера, с ултра-широка и с макрокамера, както и с новия Super Steady оптичен стабилизатор. В комбинация с режима Super Steady, Super Steady OIS осигурява по-голяма стабилност при заснемане на снимки и видеоклипове в движение, позволявайки ти да споделиш своя свят и преживявания без никакви компромиси.

 

 

Ултра широкоъгълната камера разполага с леща със 123-градусов ъгъл, също като човешкото око, а предната и задната камера с висока резолюция позволяват да уловиш детайли с кристално чист фокус.

 

 

Galaxy Note10 Lite

Наслаждавай се на първокласно мобилно изживяване и бъди още по-продуктивен със своя Galaxy Note10 Lite и емблематичния за серията S Pen. Интегрираната Bluetooth Low-Energy (BLE) технология ти гарантира, че вече можеш да управляваш презентация, да контролираш видео съдържание или да направиш снимка, и всичко това просто с един клик на S Pen. Технологията Air Command ти дава бърз и лесен достъп до отличителните функции на стилуса, които са ти нужни. Приложението Samsung Notes прави воденето на бележки по-бързо и по-лесно, особено когато си в движение, и сега можеш да превърнеш бележките си с ръкописен текст в текстови файл, който може лесно да се редактира и споделя.

 

 

Най-интересните функции в Galaxy S10 Lite и Galaxy Note10 Lite

 

Бвзрамкови дисплей   Galaxy S10 Lite и Galaxy Note10 Lite разполагат с Инфинити-O дисплей, който изпълва предната част на корпуса на смартфона изцяло. С размер от
6,7 инча, екранът предлага цялостно и завладяващо изживяване, за да се насладиш пълноценно и да се потопиш в любимото си мултимедийно съдържание.

 

 

 

По-мощна и по-издръжлива батерия: Galaxy S10 Lite и Galaxy Note10 Lite са снабдени с голяма 4,500mAh батерия, която може се зарежда изключително бързо, за да бъдеш на линия по-дълго и да прекарваш повече време, правейки онова, което обичаш.  

 

 

Сигурност: Galaxy S10 Lite и Galaxy Note10 Lite са част от екосистемата приложения и услуги на Samsung, включващи Bixby и  Samsung Health. Очаквано разбира се, смартфоните са защитени чрез платформата за сигурност Samsung Knox.

 

 

Galaxy S10 Lite е наличен в цветовете Бяла призма, Черна призма и Синя призма, а Galaxy Note10 Lite – в Сребърно сияние, Черно сияние и Червено сияние. Galaxy S10 Lite и Galaxy Note10 Lite ще бъдат изложени на щанда на Samsung, разположен в Las Vegas Convention Center, на световното изложение CES 2020, което ще се проведе от 7 до 10 януари 2020 г.

 

Цени в България

Моделите ще бъдат налични на българския пазар още през първите седмици на 2020 година. Цената на S10 Lite ще е 1249 лв. а Note 10 Lite ще се продава у нас за 1149 лв. 

 

Още от Digital: 6 неща, които ще могат бъдещите смартфони с Android