Samsung планират да проведат виртуално събитие, на което да представят новите премиум устройства с бранда Galaxy Note. Тази промяна в стратегията на компанията е наложена от разпространението на коронавируса и от съображения за сигурност. 

Премиерата на Samsung Galaxy Note 20 се очаква да бъде обвързана и с гъвкавия Samsung Galaxy Fold 2, като сега разбираме и датата, на което ще се проведе събитието. Според данни на SlashGear това ще се случи на 5 август.

Galaxy Unpacked 2020 ще се превърне в първата голяма премиера на смартфон с бранда Galaxy Note, който е проведен онлайн от компанията. Традиционно Samsung наемат огромни изложбени или концертни зали, където да предложат достатъчно пространство на всички желаещи да видят на живо най-новите устройства на компанията. 

Все още няма официално потвърждение от Samsung, но се очаква скоро корейският производител да разкрие повече за Galaxy Note 20 и предстоящите си планове до края на 2020г.

 

 

Любопитното е, че Samsung подготвят премиерата на още няколко интересни продукта, които ще видим на Galaxy Unpacked 2020 събитието. Така например тогава ще видим Samsung Galaxy Z Flip 5G. 

Корейският производител ще ни покаже и още два таблета, които се казват Samsung Galaxy Tab S7 и Galaxy Tab S7+. Все пак най-голям интерес ще предизвикат ориентираните към бизнеса устройства от серията Galaxy Note 20.  По време на Galaxy Unpacked 2020 събитието ще бъде показан и Samsung Galaxy Watch 2. 

Очакват ни два различни модела, които ще имат 6.7" и 6.9" дисплеи, като поне единият от тях ще има честота за опресняване на кадрите от 120Hz, както и 108-мегапикселова камера. Актуализираната версия на Samsung Galaxy Fold 2 също ще бъде водещ акцент на събитието. 

С оглед подготвяните премиери можем да кажем, че Galaxy Unpacked 2020 ще се превърне в едно от най-дългите виртуални събития за годината.

 

Още от Digital: Samsung Galaxy Note 20 и Galaxy Fold 2 ще бъдат представени през август