Оказва се, че премиерите в света на технологиите не се влияят сериозно от Covid-19 пандемията и по един или друг начин се състоят. Също така в послед новреме ставаме свидетели и на различни предпремиерни изказвания, течове на информация и рендъри за бъдещата визия на различни интересни устройства.
Към днешна дата смартфоните от Galaxy S20 серията на Samsung се славят като едни от най-мощните на пазара, но се оказва, че новото поколение на бизнес насоченият Galaxy Note 20 може да е с още по-мощен хардуер.

Това обаче ще се отнася само за европейските фенове на марката. Както вече сигурно знаете, флагман смартфоните на Samsung почти винаги имат две хардуерни разновидности за различните пазари.  
Според информация, която изтече в Интернет пространството, европейският Galaxy Note 20 ще има процесор Exynos 992, който се явява ъпгрейднат наследник на актуалният 7nm Exynos 990. В САЩ пък Note 20 ще се предлага със Snapdragon 865 CPU, но пък го има и варианта, тази година бизнес флагманът да е само Exynos 992 процесор за всички пазари.

 

 

Междувременно от финансовите отчети на Samsung за първото тримесечие на годината, става ясно, че въпреки кризата с COVID-19, компанията не планира да променя плана си за представяне на новият Galaxy Note 20 и на сгъваемият Galaxy Fold 2.
По думите на Samsung, които откриваме в Sammobile, двата нови модела ще повишат значително нивото на конкуренция в ултра-премиум пазарният сегмент, в който те от години са сред лидерите.
Споделя се още, че прогнозата на Samsung има за цел да илюстрира как дори в най-тежката криза, в историята на бранда, неговата стабилност няма да бъде разклатена в близка перспектива перспектива.
Официалната премиера на Samsung Galaxy Note 20 по всяка вероятност ще се проведе през месец Август, така че съвсем скоро предстои да разберем, какъв точно ще бъде хардуерът на този дългоочакван смартфон.

 

 

Дали Unpacked събитието на Южно корейският технологичен гигант ще се проведе в стандартен формат или ще се предава онлайн, подобно на много други премиери, които видяхме от началото на COVID-19 пандемията, все още не е известно. 
Всичко зависи от това как и до колко светът ще се справи с изпитанието пред което е поставен в момента. 

Още от Digital.bg: Безконтактните плащания са се увеличили с 40%, тъй като купувачите се страхуват от микробите върху парите в брой