Samsung промениха стратегията от предходните години, в която представят по две различни версии на Galaxy S смартфоните. По този начин компанията реализира премиерата на цели четири конфигурации на Galaxy S10, който видяхме в края на февруари. Това са Galaxy S10e, Galaxy S10, Galaxy S10+ и Galaxy S10 5G. Оказва се, че Samsung ще направят същото и с предстоящия Galaxy Note 10 и ще ни позволят да избираме между четири различни модела на смартфона, съобщава SamMobile. 

 

Информацията е от корейското издание ETNews, което обикновено е достоверен източник на информация за бъдещи устройства на Samsung. През последните няколко седмици в интернет усилено се спекулира с идеята, че компанията работи над компактна версия на Galaxy Note 10, която вероятно ще се продава на по-изгодна цена. Очакванията са този модел да има сходни размери с миналогодишния флагман от серията и да е с 6.4-инчов диагонал, а стандартният Galaxy Note 10 вероятно ще има 6.7-инчов дисплей.

 

 

Компанията също така обмисля да представи още два модела с поддръжка на LTE, които ще са с 6.28" и 6.75" екрани. Тези устройства ще имат четворни камери в задната част и ще споделят характеристиките на другите два смартфона. Основната разлика ще е липсата на поддръжка на 5G технологията, като капацитета на батерията също няма да е идентичен за всички конфигурации на Galaxy Note 10. Тепърва ще научаваме повече за дългоочакваното устройство на компанията.

 

Oще от Digital: Samsung Galaxy Note 10 ще има по-бърз процесор от Galaxy S10 и ще поддържа 5G мрежи