Samsung вече са стартирали работа върху следващия си флагман в мобилната индустрия, чиято официална премиера ще е през есента. Плановете на компанията предвиждат Galaxy Note 10 да е наличен за потребителите в две версии, които ще имат различни размери. Нова информация на корейското издание ТheBell разкрива малко повече детайли за камерите на смартфоните. Според данните по-голямата версия на устройството ще има четворна камера. 

 

В същото време собствениците на компактната версия на смартфона ще могат да се забавляват с тройна задна камера. Това решение вероятно е провокирано от желанието на Samsung да редуцира цената на по-малката версия на Galaxy Note 10. Информацията цитирана от The Bell е генерирана от източници, които са близки до доставчиците на компоненти. Samsung тестват няколко прототипа на Galaxy Note 10 и засега не знаем с каква резолюция ще бъдат камерите.

 

 

Припомняме ви, че Samsung Galaxy S10+ е оборудван с тройна камера, която предлага съчетание от 16МР Ultra-Wide, 12MP Wide и 12МР телефото обективи. Премиум версията на Galaxy S10 с поддръжка за 5G мрежи, която вече е достъпна за предварителна поръчка добавя още един четвърти Depth сензор. Очакванията са по-големия модел да е с размери от 6.75 инча. В заключение ще отбележим, че компактната версия ще е предназначена за европейския пазар, където интереса към компактните смартфони е по-голям.

 

Oще от Digital: Samsung Galaxy Note 10 ще има по-бърз процесор от Galaxy S10 и ще поддържа 5G мрежи