Най-новият смартфон в портфолиото на Samsung се казва Galaxy M11. Устройството разполага със 6.4‘‘ LCD дисплей с HD+ резолюция , а селфи камерата е вградена в дисплея в горния ляв ъгъл.

 

 

Корейската компания не е споменала все още с какъв чипсет ще бъде устройството, но е потвърила, че Galaxy M11 e снабден с осемядрен процесор с 1.8GHz тактова честота. RAM паметта е 3 GB, а вградената памет е 32GB. В случай , че ви трябва повече пространство можете да се възползвате от четеца на microSD карти памет.

 

На гърба си Samsung са интегрилари тройна камера. Основната е с 13 MP и е със светлосила f/1.8. Помощния сензор е 2MP с f/2.4. Той помага при снимане с така наречения ефект „боке“. Третата камера и широкоъгълна 5MP с f/2.2 като тя позволява снимане  с ъгъл 115 градуса. Предната селфи камера е с 8MP и светлосила f2.2.

 

 

Батерията на телефона е с 5000 mAh заряд. Тя се зарежда посредством USB Type-C порт. Смартфона разполага още с Bluetooth 4.2 и Wi-Fi b/g/n на 2.4 GHz. Samsung Galaxy M11 има слот за две сим карти, който е комбиниран със споменатия по-рано четец на карти памет.

 

Още от Digital: Ето кои функции на Samsung Galaxy S20 ще могат да бъдат ползвани от смартфоните Galaxy S10 и Galaxy Note10