Samsung представи новия смартфон Galaxy A21s, който добавя подобрени функции и иновации към популярната Galaxy A серия. Със своя завладяващ Infinity-O дисплей, четворна камера и издръжлива батерия моделът A21s предлага най-популярните и използвани технологии при изключително атрактивни условия.
Galaxy A21s разполага с емблематичния Infinity-O дисплей на Samsung с красив 6.5-инчов HD+ екран, който осигурява пълноценно визуално изживяване. Независимо дали играеш на игра или гледаш видео, можеш да се потопиш изцяло в случващото се благодарение на съчетанието от 20:9 съотношение на екрана и Dolby Atmos звук.

 


A21s продължава линията на вълнуващия дизайн на смартфон семейството Galaxy A и ще се предлага в палитра от искрящи цветове, обогатени с уникален 3D блестящ и холограмен ефект. Елегантният дизайн е с чудесни пропорции и приляга удобно в ръката, благодарение на намалената екранна рамка и заоблени ъгълчета.
Galaxy A21s е оборудван с мощна четворна камера, иновативни и интелигентни възможности за снимане, които правят лесно заснемането на професионално изглеждащи кадри и видеа. Основната 48MP камера, наред с 8MP ултра широкоъгълна камера, позволяват улавянето на желаните спиращи дъга пейзажни кадри. 2MP камера за макрофотография дава възможности за снимки от много близък план с детайли и чистота на изображението, които иначе не биха били възможни. С функцията Live Focus можеш да поставиш акцент върху значимото в кадъра, а тя прилага професионално изглеждащ ефект върху фона при снимки на хора, животни или любими ястия. За допълнителна персонализация на изображенията има възможност за добавяне на разнообразни печати, филтри и стикери, базирани на функцията за разпознаване на лица.

 


Galaxy A21s разполага с издръжлива 5,000mAh батерия и 15W бързо зареждане, за да можеш да прекарваш повече време в игра и сърфиране в социалните мрежи. С 32GB вътрешна памет и външна памет до 512 GB, ще можеш да запазваш спомени без да се тревожиш за наличното пространство за съхранение. И за допълнително удобство и улеснение, One UI Core интерфейсът ти осигурява възможност за боравене с устройството с една ръка и в тъмен режим.
За да направи ежедневната употреба на смартфона още по-лесна и безпроблемна, A21s е оборудван с Лицево разпознаване и сензор за пръстов отпечатък
Galaxy A21s ще бъде наличен за покупка от официалните партньори на Samsung в България от 19-ти юни на цена от 389 лв.