Софтуерните инженери на Samsung вече експериментират с ново мобилно приложение за устройствата с Android. Заглавието се казва Email Plus и е създадено да улесни изпращането и управлението на входящата поща от имейли. Официалната премиера вероятно ще стане факт на предстоящото Galaxy Unpacked 2019 събитие на компанията. Samsung Email Plus ще предложи много допълнителни функционалности на потребителите, но също така ще отстрани и настоящи бъгове в работата на мобилното приложение. Потребителите се оказаха изправени пред неприятен проблем с неговия предшественик.

 

Само преди няколко седмици Google започна да разпространява уведомления, че Samsung Email приложението крие рискове за сигурността. Компанията допълва още, че софтуера е качен от подозрителен разработчик, който иска да си осигури достъп до информацията, която пазим в Gmail профилите. Доста собственици на смартфони на Samsung се притесниха от ситуацията, но се оказва, че в случая не става въпрос за хакери, а за ъпдейт на протоколите на сигурност, които използва Google. Въпреки това компанията започна да работи над изцяло ново приложение за имейли за устройствата с Android, съобщава mspoweruser.

 

 

Корейският производител вече е регистрирал на свое име търговската марка "Samsung Email Plus", което е гаранция, че това ще е официалното име на мобилното приложение. Много е вероятно премиерата да стане факт на 7 август, когато ще се проведе следващото Unpacked 2019 събитие, когато ще видим новия Galaxy Note 10. От Samsung все още пазят в тайна какви допълнителни функционалности ще ни предложи мобилното приложение. По всичко личи, че ни очакват много интересни събития около компанията в следващите месеци.

 

Oще от Digital: Как да проследите откъде идват имейлите, които получавате