Samsung гледа напред във времето и вече е регистрирала имената на смартфоните в серията Galaxy A, които ще предлага чак през 2021 г. Наскоро компанията е подала документи за регистрацията на цели девет модела, съобщава SamMobile. Те запазват познатата за момента структура на гамата.

 

Ако Samsung не промени мнението си до тогава, през 2021 г. телефоните в серията А ще се казват A12, A22, A32, A42, A52, A62, A72 и A92. Както винаги, колкото по-високо е числото, толкова по-висок клас ще е съответният модел. Това означава, че и самите спецификации и цена също ще са по-високи. Големият брой модели означава, че гамата А ще бъде основна за Samsung и ще цели да покрие възможно най-голяма част от пазара.

 

В момента компанията работи и по самите модели за 2020 г. Очаква се догодина да има три попълнения – А51, А71 и А91. И трите предложения ще използват Android 10.  Моделът А91 е най-напред в разработката, но за сега Samsung не е обявявала официалните си планове за него и останалите предложения в серията.

 

Още от Digital: Samsung Galaxy S10 Lite ще се продава в три различни цвята