Както и друг път сме писали в различни статии, всяко поколение на смартфоните на Apple се сдобива с луксозни доработени версии, предназначени за богатите и капризни потребители. Едно известните тунинг ателиета е руско и се казва Caviar.

 

 

Последното творение на бранда е използвало за база новите iPhone 11 Pro и Phone 11 Pro Max, в които е вдухната футуристичната визия на електрическият пикап Tesla Cybertruck. Във външният облик единствено характерното разположение на трите камери подсказва, че това е новият iPhone. Целият корпус на Cyberphone е изменен. Направен е почти изцяло от титаниева сплав. Интересно е, че дори дисплеят е защитен от метален капак, което прави смартфона още по-екстравагантен. Капакът може да се отвори или да се използва като стойка за телефона. 

 

 

Caviar ще произведат Cyberphone в само 99 бройки, като официална цена за сега не се съобщава. При всички случаи обаче тя няма да бъде никак малка, предвид славата на бранда и цената на предишните тунинговани Айфони, които е създавал.

 

Прочетете още статията: Най-добрите лаунчери за Android