Динамичните темпове, с които се променят съвременния свят понякога могат да бъдат стряскащи. Технологиите стават все по-добри и дигитализират ежедневието ни по начин, който не сме си представяли досега. Потребителите вече носят смартфони и умни часовници навсякъде със себе си, а домовете ни са изпълнени от умни джаджи с достъп до интернет, които комуникират постоянно помежду си.

Стилусите са интересен продукт, който позволява да извлечем пълния потенциал от тъчскрийн екраните на любимите устройства. Samsung от доста време предлагат тази функционалност на собствениците на своите смартфони. Компанията HOZO Design се вдъхнови от тази концепция и разработиха уникален продукт с името Rollova.

Идеята на устройството е да предложи модерна версия на класически линии за чертане, които продължават да се използват масово от днес. Решението им използва последните технологии и ще ви позволи да извършвате още по-бързо и удобно измервания при това с още по-висока прецизност, съобщава Mashable.

 

 

Rollova 2.0 е актуализирана версия, която може лесно да бъде пренасяна в джоба. Трябва само да поставите джаджата върху повърхността на дисплея и да видите съответните стойности на OLED екрана в центъра. Мини дисплея поддържа контраст от 10 000 : 1, което гарантира добра видимост и при пряка светлина, както и дълъг живот ма батерията, съобщава Mashable.

Toва е първият дигитална линия за измервания, която има корпус от неръждаема стомана и специален калъф, с който да я пренасяте удобно. Специална функция позволява да запазите до 99 измервания на вътрешната памет. Rollova 2.0 може да извършва измервания в продължение на 18 хил. часа в режим на готовност.

Цената на първия дигитален продукт в тази категория е $119.

 

 

 

Още от Digital: Най-добрите безплатни Android приложения заменящи традиционните инструменти за измерване