Купете смартфони Blackview с най-ниска цена от Smartfonix.com

 

Повечето от вас със сигурност свързват името на компанията Blackview, с нейните бронирани смартфони от серията BV. Освен тях обаче, Blackview има в портфолиото си още много и различни устройства, включително и бюджетни смартфони с добри технически параметри и достъпна цена.

 

 

Най-новият такъв носи името Blackview A80 Plus и има всички предпоставки да се превърне в предпочитан сред потребителите, които не държат да притежават флагман.

A80 Plus се предлага в три в четири цветови разновидности - черна, червена, синя и зелена. Дизайнът му е елегантен и изчистен, като в корпуса преобладават заоблените форми. Размерите на устройството са 162.75мм на 77мм, като дебелината на профила му е 8.8мм, а ртеглото 180гр.

 

 

Блокът с камерите върху гърба е разположен в ляво. а централно се намира Fingerprint сензор за отключване с пръстов отпечатък. Освен с такъв, Blackview A80 Plus може да се отключи и чрез лицево разпознаване. Смартфонът има 6.49" IPS дисплей с HD+ резолюция и съотношение на страните 19:9.

Централно в горната му част е вградена Waterdrop Notch извивка за предната селфи камера. Тя е 8MP и е със сензор Sony IMX219. Камерите върху гърба на телефона за общо 4 на брой, като основната от тях е стс сензор Sony IMX258. Тя е 13MP

 

 

В основата на хардуера стои 4-ядрен централен процесор MediaTek MT6762V/WD с 1.8GHz тактова честота. Партнират му GPU IMG GE8320 с 600MHz тактова честота и 4GB DDR3 оперативна RAM памет. Сториджът е 64GB, като към него могат да се добавят до още 128GB посредством microSD карта памет. Смартфонът работи под операционна система Android 10. и иман а разположение вграден NFC чип.

Едно от големите преимущества на Blackview A80 Plus е голямата му батерия. Тя има на разположение цели 4680mAh заряд, който му е достатъчен за 19 часа разговори, 8.4 часа гледане на видео, 21 часа слушане на музика или 600 часа в режим на изчакване.

 

 

Бързото 5V/2A зареждането става посредством USB Type-C порт, независимо от факта, че Blackview A80 Plus е представител на бюджетният ценови клас. Смартфонът поддържа също така OTG функционалност.

 

 

Очакваме Blackview A80 Plus да се появи съвсем скоро в България, като следим за това в официалния сайт на вносителя на Blackview – Smartfonix.com Веднага щом това се случи, ще вземем модела за обстоен тест, който ще споделим с вас във видео ревю.