Купете смартфони Blackview с най-ниска цена от Smartfonix.com

 

В видео ревютата на Digital.bg вече сте виждали различни модели слушалки с интелигентното шумопотискане на слушалките, като Sony WF-1000XM3, Huawei FreeBuds Pro, Samsung Galaxy Buds Live и много други. Общото между тях обаче е доста високата цена, която не всеки потребител е в състояние да плати за такова устройство.

За щастие има компании, които са потребителски насочена политика по отношение на цената на устройствата си и така подобни иновативни устройства стават достъпни и за масовият потребител. Една от тези марки е Blackview, което познаваме добре благодарение на бронираните ѝ смартфони от серията BV, които често ви показваме в ревютата си.

 

 

Тук ще ви запознаем с True Wireless Stereo слушалките Blackview AirBuds 1, които компанията представи неотдавна.

Слушалките са с ергонимична форма и прилягат плътно към ушната мида. Корпусът им е поликарборнов като в края има силиконови, изолиращи тапи. Външната част на корпуса е сензорна. Можете да стартирате и спирате музика, да намалявате и увеличавате звука, да сменяте песента, да приемате или отхвърляте телефонно обаждане. В горния край на корпуса има LED индикатор, който показва дали устройството е свързано към смартфона ви.

 

 

Blackview AirBuds 1 имат 8мм динамични високоговорители, които са със специална DPS noise cancellation функция. Тоест говорителите изолират напълно околните шумове. Слушалките са с поддръжка на Voice assistant функционалност. Така те могат да работят с Apple Siri, Google Assistant, Amazon Alexa и други.

Слушалките стоят в компактна кутия, която освен за съхранение, служи и за зареждане на батериите им. Те предоставят на AirBuds 1 до 6 часа непрестанно слушане на музика. Този добър резултат се дължи на факта, че слушалките са с ниска консумация на електроенергия при свързване към смартфона. Голяма заслуга за това има Bluetooth 5.0 свързването. Диапазонът на свързване е 360-градусов, като връзката се осъществява на разстояние до 10 метра от източника на звук.

 

 

Кейсът също има вградена батерия с 390mAh заряд, който ви позволява да заредите слушалките над 2 пъти. Така максималното време за слушане на музика се увеличава до 20 часа.

 

Blackview A70

Буквално преди часове Blackview анонсираха и предстоящата премиера на нов бюджетен смартфон с много голяма батерия. Това е Blackview A70, който компанията ще покаже през Януари 2021 година. За момента не знаем нищо за него, освен краткото видео, което заглатва силуета му. Него можете да видите в плейъра над тази статия.

 

 

Очакваме в най-скоро време Blackview AirBuds 1 и Blackview A70 да се появят унас благодарение на Smartfonix.com които я внасят Blackview в България. Веднага щом това се случи, в Digital.bg ще ви очакват и подробни видео ревюта.