Дългият живот на батерията и добрата камера са едни от основните фактори при избора на смартфон от потребителите. Revo Zoom е ново предложение в бюджетния сегмент, което не само акцентира върху тези два ключови компонента, но и добавя още интересни характеристики. Смартфонът има впечатляващ за своя клас 5.5-инчов дисплей с Full HD резолюция от 1920х1080 пиксела. Самият панел е базиран на IPS технологията, характерна за най-скъпите модели. Това означава, че мултимедийните файлове, видео клиповете и любимите ви игри ще изглеждат страхотно дори при пряка слънчева светлина.

 

 

Първото, което ще ви направи впечатление в Revo Zoom е елегантния дизайн и факта, че е удобен за работа с една ръка. Устройството не прави компромис със скоростта на работа. Revo Zoom гарантира висока производителност благодарение на мощния 64-битов процесор MediaTek MT6737Т. Toва е архитектура, предлагаща четири ARM Cortex-A53 ядра, работещи на 1.5GHz, които са допълнени от ARM Mali-T720 графичен чип и оперативна памет от 2GB. Всичко това гарантира, че Revo Zoom ще се справи подобаващо дори при работа с няколко тежки приложения или игри.

 

Видео ревю на Revo Zoom

 

Другите предимства на смартфона се, че разполага със слот за две SIM карти, но също така е съвместим с високоскоростните 4G мрежи. Вградената памет на Revo Zoom е 16GB. Ако това не ви е достатъчно можете лесно да увеличите този капацитет с microSD слот за памет карта. Компактните размери и монолитния корпус на Revo Zoom са съчетание, което ще ви хареса още с първия допир до смартфона. Самият модел работи с Android Nougat, която предлага редица иновативни функции за персонализация и управление на мултимедийните файлове.

 

 

Любителите на фотографията могат да се забавляват със 13МР задна камера, която има два сензора. Единият от тях се грижи за улавянето на цветовете, а другия е черно-бял. Специален софтуер обработва снимките и гарантира максимално качество. Потребителите могат да очакват по-добри изображения дори при липса на достатъчно светлина, но също повече контраст и дълбочина на обектите в снимките. Батерията е със заряд от 3300mAh, което осигурява почти два дни време за автономна работа с едно зареждане. Цената от 259 лв. пък превръща Revo Zoom в предложение, което няма аналог в своя клас.

 

Вижте защо да изберем смартфон с марката REVO