Revo You Plus e най-новото предложение на компанията, което притежава всичко необходимо да стане хит сред достъпните смартфони с Android. Един от примерите за това е големия 5.5-инчовия дисплей с резолюция от 1920х1080 пиксела, която почти не се среща в този пазарен сегмент. Друго важно предимство на смартфона е, че има IPS матрица. Това означава, че мултимедийното ви съдържание ще е с еднакво качество без значение под какъв ъгъл гледате дисплея. Характеристика, която има важно значение в горещите слънчеви дни. 

 

Вижте видео ревю на Revo You Plus - 64-битов 8-ядрен 4G смартфон с 5.5" Full HD дисплей

 

Дисплеят на Revo You Plus при пряка слънчева светлина.

 

Големия дисплей ще гарантира и чудесни възможности да се наслаждавате на любимите игри и видео клипове в интернет. Картината ще е максимално ясна с наситени детайли независимо къде се намирате. Все пак първото нещо, което ще ви направи впечатление в Revo You Plus е елегантния дизайн. Металната рамка отстрани се слива в приятно за окото комбинация със задния панел, който е в тъмносиво. Извият 2.5D дисплей го прави и удобен за работа с едно ръка, което може да е доста практично решение  в много ситуации.

 

Revo You Plus е компактен смартфон, който се побира във всеки джоб.

 

Високата производителност е компонент, с който Revo You Plus се справя доста добре. Смартфонът разполага с осемядрен 1.5GHz на MediaTek и 2GB оперативна памет. Натоварване с няколко тежки приложения и игри няма да е проблем за Revo You Plus, тъй като смартфона е пригоден за подобен мултитаскинг. Ако отворите задния капак ще видите слот за две SIM карти, което означава, че можете едновременно да приемате и извършвате обаждания от двете си SIM карти.

 

Revo You Plus е 4G смартфон и осигурява огромно забавление в мрежите на телекомите.

 

Интересно решение е включването на мощна диодна светкавица към предната камера. С нея можете да правите селфита, дори когато е тъмно. Вградената памет е 16GB, но допълнителен microSD слот позволява да я увеличите с още 128GB. Ако все още се колебаете дали смартфона е достатъчно добър за вас, ще допълним, че можете да го купите на много достъпна цена. Повечето модели, които предлагат сходни характеристики се продават за осезаемо по-висока цена.