A-серията на Galaxy смартфоните на Samsung е доста популярна сред младите потребители и сред тези, които не искат да отделят няколко хиляди лева от бюджета си за нов смартфон. По тази причина ежегодно се появяват нови попълнения моделната А гама.

Своеобразният флагман в нея се очаква дасе появи на пазара съвсем скоро и той носи името Samsung Galaxy A11. Все още не се знае нищо официално за модела, но в базата данни на американският регулатор FCC се появиха графика и данни на A11. От пубиликуваните документи в Mysmartprice става ясно, че смартфонът ще има тройна камера върху гърба си и централно разположен четец на пръстови отпечатъци.

Корпусът на телефона ще бъде заоблен, като слота за SIM ще бъде в ляво, а в дясно са бутона за активиране и курсора за звука. Бюджетният телефон ще бъде снабден с батерия с 4000mAh заряд и ще работи под операционна система Android 10 с потребителски интерфейс One UI. Датата на премиерата на Samsung Galaxy A11, както и цената на смартфона за сега не са известни.

 

Прочетете още: Как TSMC и Samsung ще направят смартфоните по-мощни