Razer са изключително популярно име в сферата на игрите и са един от най-големите производители на геймърски хардуер. Компанията също така проявява все по-голям интерес и към мобилната индустрия и вече представиха атрактивния Razer Phone. Oчакванията са са втората генерация на смартфона да стане факт в следващите месеци. Много скоро, обаче ще бъде затворен онлайн портала за игри на Razer, предаде Engadget. 

 

Toва ще се случи на 28 февруари, а след тази дата потребителите няма да могат да купуват ново съдържание в профилите си. Любопитен факт е, че официалната премиера на Razer Game Store бе през април миналата година. Само десет месеца по-късно компанията променя плановете си и ще се фокусира върху по-печеливши инициативи в сферата на хардуера и софтуера. Дигиталните ключове за Steam и Uplay ще са валидни до 28 февруари.

 

 

Ексклузивните предложения, които са част от Razer Gold и Silver програмите ще са налични дори след края на месеца. Много е вероятно компанията допълнително да потвърди, че постепенно ще спре и тази секция на своя онлайн портал. Въпреки солидните опити Razer така и не успяха да накарат много хора да обърнат голямо внимание на Game Store. По всико личи, че това постепенно ще доведе до края на тази обещаваща платформа.

 

Oще от Digital: Защо Razer Sila е най-подходящият WiFi рутер за геймъри