Заглавието на тази статия вероятно ви звучи като закъсняла първоаприлска шега, но е напълно реално. Както съобщават Slashgear –думите на шефът на Razer (Мин-Лианг Тан) потвърждават появата на новият продукт.  

 

 

Историята на геймърският тостер има дълга предистория. Тя започва през 2012г. с новината, че някой си Марк Уизеър, уж сключва сделка с Razer за геймърският тостер. Тогава фенове на гейминг компанията създават Facebook страницата "Give us the Razer Toaster". В този момент Мин-Лианг Тан казва с усмивка, че ако страницата събере 1 милион лайка, Razer ще направи въпросната нестандартна геймърска джаджа. Последствие към облога се добавя и правилото, че всеки фен който татуира „Razer Toaster“ и публикува снимката, автоматично ще добавя по 100 000 лайка.

 На 1 Април 2016г. на Facebook страницата на Razer се появява шеговито видео, което показва, че фирмата подготвя заветният геймърски тостер, но това се оказва шега за „празника на лъжата“. И така до днес, когато фен страницата на геймърският тостер има едва 50 000 последователи, но цели 12 от тях са татуирали по телата си „Razer Toaster“. Тоест кратка сметка показва, че лайковете стават 1 250 000.

 

 

Със сигурност Мин-Лианг Тан ще изпълни обещанието си и в следващите години феновете на игрите ще могат да си пекат филийки на лимитиран геймърски тостер Razer.

 

Вижте още видео ревюто: Геймърски лаптоп Asus ROG Strix SCAR II GL704GW