Razer е едно от най-известните имена в сферата на геймърския хардуер. Компанията вече започна да проявява интерес и към мобилните устройства, които се радват на все по-голяма популярност сред потребителите. Публикации в социалните мрежи разкриха, че Razer възнамеряват да проведат голямо събитие на 1 ноември. Любопитното е, че на него ще видим нов смартфон на компанията, който ще е фокусиран изцяло върху любителите на игрите, предаде CNet.

 

Поканата за самото събитие включва снимка на мъж, който държи в ръцете си смартфон. Едва ли има по-категорично доказателство за плановете на Razer на тази дата. Припомняме ви, че в последните месеци усилено се спекулира с желанието на компанията да навлезе в тази пазарна ниша. По всичко личи, че много скоро ще видим първия смартфон на Razer. Устройството ще работи с Android, но засега нямаме информация за неговите технически характеристики.

 

Компанията вероятно ще представи допълнителен софтуер, позволяващ да споделяме геймплея между всичките си устройства. Можем само да се надяваме, че ще научим повече детайли за характеристиките на първия смартфон с логото на Razer. Новото устройство ще предостави разнообразни възможности за избор на нов модел през празничния сезон в края на годината. Цената на европейския пазар ще има ключово значение за популярността на предстоящия смартфон.

 

Вижте очаква се бум в продажбите на смартфони с безрамкови дисплеи през 2018г.