Razer е компания, която няма нужда от представяне, тъй като произвеждат някои от най-популярните геймърски аксесоари и компютърна периферия. Премиум продуктите на този бранд винаги са били източник на атрактивни иновации и вече спечелиха доверието на милиони потребители по цял свят. Портфолиото на Razer съдържа впечатляващи устройства като геймърски монитори, мишки, слушалки, но също собствена серия лаптопи и десктопи.

 

 

Най-запалените любители на игрите могат да се възползват и от удобствата на елегантни решения като геймърския стол Razer Iskur. Друг уникален продукт на Razer е защитната маска Zephyr, която е предназначена да предпазва геймърите по време на пандемията. Сега разбираме за още една интересна концепция на компанията, а именно аксесоар за гейминг, който се поставя на върха на пръстите.

Повърхността е изработена от високочувствителни сребърни влакна, които осигуряват комфорт при употреба и по-добър захват. Миниатюрните нишки са чувствителни на допир и имат специална тъкан, която подобрява интуитивността и минимизира триенето, съобщава Pocket-Lint.

 

 

Компактните ръкавици обхващат само предната част на пръстите и функционират като напръстници. Razer са намерили интересно решение на проблема с топлината, тъй като аксесоара има покритие, което абсорбира потта и поддържа пръстите охладени по време на игра. Съчетанието от спандекс и найлон гарантира необходимото пространство  и удобство по време на продължителни игрови сесии.

Официалното име на новия аксесоар е "Gaming Finger Sleeves" и вече може да се поръча от компанията на цена от $9.99 за един чифт. От Razer са се постарали да гарантират олекотен и дишащ дизайн, който да позволи да потребителите да се наслаждават по още по-добър начин, докато се забавляват с игри от смартфоните.

 

Още от Digital: Razer ще произвежда геймърски тостер