Razer Phone ще бъде наличен в търговската мрежа на телекома от началото на следващата седмица за 56,98 лева на месец или за 1 219,98 лева в брой с абонаментите планове Мтел без граници 5XL. Razer Phone е Android смартфон, който комбинира най-доброто от аудиовизуалните технологии и производителността с 120 HZ UltraMotion  екран и Dolby Atmos  аудио. Дисплеят Quad HD IGZO LCD е с размер 5.72 инча и предоставя реалистични цветове и максимална бързина. Адаптивната технология за опресняване UltraMotion синхронизира графичния процесор и дисплея, за да намали забавянето и накъсването на картината.

 

Любопитно: Razer e геймърски смартфон с мощен звук, 120Hz дисплей и цена от €750


Razer Phone използва Dolby Atmos технология в говорители с двойни усилватели. Потребителите, които предпочитат слушалки, могат да разчитат на USB-C аудио адаптер, сертифициран от THX, с 24-битов дигитален аудио конвертор (DAC).Аудиовизуални качества са комбинирани с висока производителност на новия Qualcomm® Snapdragon 835 и 8GB RAM памет. Razer Phone разполага с батерия от 4,000 mAh – една от най-големите смартфон батерии днес, а Qualcomm Quick Charge 4+ технологията позволява бързо зареждане.

 


За да изпробват пълната сила на Razer Phone, потребителите ще имат достъп до мобилни гейминг заглавия от водещи разработчици. Tencent® ще представи “Arena of Valor,” една от най-популярните игри от типа multiplayer online battle arena (MOBA). Други партньорства включват заглавия като “Final Fantasy XV Pocket Edition” от Square Enix, “Tekken” от BANDAI NAMCO, “World of Tanks Blitz” от Wargaming Group Limited и други.


Възможностите за забавление се допълват 12 MP двойна задна камера, която разполага със светкавица в два нюанса за постигане на по-естествена светлина.Операционна система е Android Nougat, а през пролетта потребителите ще имат достъп до най-новата версия Android Oreo. Устройството използва Nova Launcher Prime, който позволява сериозна персонализация на Android софтуера и интеграция с Google Assistant.

 

Още от Digital: Razer Phone 2 ще бъде представен през септември заедно с 13.3" лаптоп Project Linda