Razer Phone продължава да е един от най-добрите смартфони за игри, които можете да откриете на пазара. Устройството предлага впечатляващ хардуер и е първия модел в индустрията със 120Hz дисплей, който е подходящ за гейминг. Компанията е добре познато име сред любителите на игрите и разчита сериозно на тази репутация, за да превърне Razer Phone в хит на пазара. Това е сегмент, който тепърва ще привлича внимание сред другите водещи производители на смартфони с Android,

 

Oт Razer искат да се превърнат дългосрочно в лидер в тази ниша и вече работят над нова версия на Razer Phone, съобщава MyDrivers. Информацията бе потвърдена от компанията по време на геймърското изложение ChinaJoy 2018. Лично вицепрезидентът на Razer Global дивизията, Чен Ксиаопинг потвърди, че ако всичко върви по план Razer Phone 2 ще е достъпен още до края на годината. Това означава, че смартфона ще се продава навреме за празничния сезон през декември. 

 

Първоначално Razer Phone 2 ще може да се купи в Китай, а след това и в останалите ключови пазари, сред които и държавите в Европа. Засега няма информация за конкретните технически спецификации. Устройството със сигурност ще предложи по-мощен процесор и на пръв поглед новия Qualcomm Snapdragon 855 изглежда като подходящо решение. Включването на повече RAM и дисплей с висока резолюция изглеждат като други възможни подобрения в Razer Phone 2.

 

Още от Digital: Защо геймърските смартфони ще са следващия хит