Мобилните игри представляват чудесен начин да се позабавляваме, когато сме в движение или на дълъг път. Големите дисплеи и мощни процесори на смартфоните допълнително ги превръщат в подходящо решение за гейминг.

Независимо от модела, който имате е практична идея да обмислите покупката на геймърски контролер. Така можете още по-удобно навигирате персонажите в игрите и да се наслаждавате на геймплея на цялото пространство, което предоставя дисплея. 

В момента можете да откриете разнообразие от подобни аксесоари. но е много важно да проверите дали вашият смартфон е съвместим със съответния контролер. Razer е име, което е доста популярно сред геймърите, тъй като компанията предлага широк набор от мишки, клавиатури, джойстици и слушалки. 

Портфолиото им е създадено да отговори на потребностите дори на най-запалените фенове на игрите. Компанията е готова с още един атрактивен продукт, който се казва Razer Kishi и представлява универсален контролер, който е оптимизиран за смартфоните с Android, съобщава ChanneNews.

 

 

За първи път този аксесоар беше показан на CES 2020 през януари, където спечели две награди за атрактивния си дизайн и характеристики. Razer ще стартират в кратки срокове продажбите на Kishi, който ще струва около $80. 

Иновативният аксесоар може да се разгъва и да предоставя в средата място, на което удобно да разположите смартфона, независимо от размера и производителя. Джойстиците от двете страни включват D-Pad аналогови стикове и Mulfi-Function бутони за навигация.

В горната част има допълнителни бутона, които наподобяват L1/R1 от джойстиците на PlayStation. Свързването на геймърския аксесоар към устройствата става чрез USB-C конектор, който се поддържа от все по-голям брой смартфони на пазара.

Този стандарт на практика елиминира забавянето на кадрите и премахва латентността по време на игра. Конпцепцията за униврсален аксесоар за смартфони с Android определено е доста атрактивна, като Razer работят и над версия за iOS.

 

 

Още от Digital: Google искат да въведат единен стандарт за геймърските смартфони с Android