Моtorola предизвикаха голям интерес през последните месеци с желанието си да представят модерна версия на легендарния модел Razr. Компанията сега проведе специално събитие, на което за първи път показа гъвкавия смартфон. Първото нещо, което прави впечатление е, че Motorola Razr (2019) запазва сходен "Clamshell" дизайн със своя предшественик. Разбира се устройството вече има по-голям сензорен дисплей, който може да се сгъва в средата.

 

Motorola RAZR няма да излезе на пазара според първоначалните очаквания. Според информация на AndroidCommunity сгъваемият смартфон ще се забави малко. Неговите предварителни поръчки започнаха от 26-ти декември, но доставките ще се забавят. Причината обаче не е проблем с телефона. Motorola казва, че има много голям интерес към модела и тя не може да насмогне с производството му.

 

За да няма разочаровани потребители, дебютът на телефона се отлага за малко, за да могат всички да получат заявените бройки. Компанията казва, че все още изчислява заявките и наличностите, като не е определила с колко точно ще забави дебюта на RAZR. Не се очаква това да е много време, но конкретният срок тепърва ще бъде определен.

 

Още от Digital:  Motorola Razr 2 ще има сензори за движение и жестови команди в рамката около екрана