Приложението Your Phone предлага все повече функции, с които да използваме смартфоните с Android от устройствата с Windows 10. Новата версия на софтуера доразвива тази концепция и позволява да стартирате и приемате обаждания от своя десктоп. Тази функция е достъпна за представителите на Insider Preview програмата на Windows 10. Необходимо е също така смартфоните да работят с Android 7.0 или по-висока версия, както и да изтеглите YourPhone на компютър с поддръжка на Bluetooth.

 

След това ще можете лесно да разглеждате списъка с контакти и да стартирате обаждания от виртуалната клавиатура на компютъра. Ако откажете обаждането ще има как да отговорите с текстово съобщение или гласова поща. Функцията все още се разработва от Microsoft и е възможно да възникнат различни проблеми, докато я използвате. Въпреки това интеграцията на възможност за извършване и приемане на входящи разговори от смартфоните с YourPhone ще се хареса на доста потребители.

 

 

По този начин приложението ще ви позволи да комуникирате без дори да се налага да вадите устройството с Android от джоба или чантата. Имайте предвид, че функцията е достъпна за WIndows 10 Build 18362.356 или по-нови версии на операционната система, съобщава. Microsoft се нуждаят от допълнително време да отстранят евентуални проблеми и да улеснят максимално потребителите на YourPhone. Всеки човек, който тества функцията може да даде обратна връзка и да помогне на компанията в целия този процес.

 

Oще от Digital: Приложението Microsoft Your Phone вече поддържа две SIM карти