SwiftKey неслучайно се определя от мнозина като най-добрата виртуална клавиатура за смартфоните с Android. Приложението има интуитивен интерфейс и предлага разнообразни функции, с които лесно и бързо да въвеждате желания текст. Разработчиците на SwiftKey използват и специална невронна мрежа, която допълнително подобрява работата на виртуалната клавиатура, което я прави още по-полезна за крайния потребител. Сега приложението постигна поредният си успех.

 

Популярната виртуална клавиатура вече е преминала границата от 500 млн. изтегляния в Google Play. Това е постижение, с което могат да се похвалят много малко заглавия, съобщава AndroidPolice. По всичко личи, че SwiftKey си има собствена лоялна база от фенове, които използват активно приложението, дори когато сменят смартфона. Не бива да забравяме, че доста производители предварително инсталират SwiftKey на новите си устройства с Android, което също оказва своя принос.

 

 

Една от причините за успеха на SwiftKey е, че създателите на приложението постоянно предоставят ъпдейти и нови функции. Припомняме ви, че популярността на клавиатурата принуди Microsoft да придобият официално SwiftKey преди три години. Някои анализатори очакваха това да се отрази негативно на инсталациите на клавиатурата сред потребителите. Притесненията им се оказаха несъстоятелни, тъй като днес SwiftKey продължава да е едно от най-популярните приложения за Android.

 

Oще от Digital: 6 лесни начина за писане на текст от смартфон с Android