Всички знаем, че в един момент чатенето във Facebook започва да става малко скучно. Не толкова заради самите теми които разискваме с приятели, а по простата причина, че огромно количество написан и прочетен текст малко ни натоварва психически. Как да разтоварим? Това правят емотиконките…но и те в един момент ще ви омръзнат.

 

 

Тук на помощ идва едно яко популярно приложение от Google Play с което можете да ъпгрейднете своя чат. Giphy Messenger буквално прави Facebook да изглежда по-забавно. Той е безплатен и разполага холяди анимирани гифове които постоянно се ъпгрейдват. Интересното е, че платформата е така направена, че самите потребители създават нови и нови, които споделят с другите.

 

Понякога с една анимация показва това което иначе ще трябва да напишем в няколко изречения. GIF-овете тук са разделени в различни категории и могат лесно да търсят по ключови думи. Улеснение е, че след като ги публикуваме, те директно си вървят в комплект с #хаш таг.

 

 

Ако пък използвате iPhone, Giphy Messenger не е съвместим с iOS. Това обаче не трябва да ви притесява. Алтернативата е Giphy Cam с който пък можете да се забавлявате в Instagram and Vine. Там имате различни други възможности, включително да анимирате снимка, която сте направили с камерата на смартфона си.