Gboard е една от най-популярните виртуални клавиатури която се разработва от Google и е създадена да улесни максимално писането от мобилните устройства. Приложението предлага атрактивно съчетание между скорост и надеждност и също така позволява да въвеждате текст единствено с гласа си и да персонализирате своите съобщения с разнообразна колекция емоджита. Gboard сьщо така премахва необходимостта ръчно да сменяте езиците и ще го прави вместо вас, правейки корекции във въвежданите думи на всеки от тях. 

 

Собствениците на смартфони с Android изглежда са доволни от възможностите, които им предлага виртуалната клавиатура, тъй като тя вече е била изтеглена над 1 млрд. пъти от Google Play. По този начин Gboard се присъединява към малък брой приложения, които са отчели толкова инсталации като Facebook Messenger, Skype, Instagram и Google Photos. Aко никога не сте опитвали Gboard сега е добър момент да го направите. Приложението предлага и интеграция на Google Translate, информира AndroidHeadlines.

 

 

Интерфейсът може да се персонализира с множество цветни теми съобразно личните ви предпочитания. Разнообразната колекция от GIF изображения и стотиците поддържани езици са другото голямо предимство на Gboard. Едно натискане на бутона с буквата "G" е нужно, за да търсите и споделяте всичко, което искате в Google. Компанията постоянно ъпдейтва виртуалната клавиатура, за да подобрява допълнително работата на приложението. 

 

Oще от Digital: Десет полезни неща, които можем да правим с клавиатурата Gboard за Android