Аpple подготвят редица подобрения в iPhone 8 и много от тях ще са свързани с камерата на юбилейния смартфон. Анализаторите очакват Camera приложението на устройството да поддържа добавена реалност, което ще предостави още повече възможности за забавление на потребителите. Иновативната технология позволява да си взаимодействаме по съвсем различен начин с физическите обекти и да добавяме дигитални елементи към тях. iPhone 8 ще има и по-добра предна камера.

 

Според информация на iDownloadblog новият смартфон ще използва "революционна" система във FaceTime сензора. Apple планират да използват инфрачервени сензори за изпращане и получаване на информация. Това ще позволи на FaceTime камерата на iPhone 8 да поддържа 3D рендъринг и нов биометричен метод за идентификация, комбиниращ Touch ID сензора и скенер за разпознаване на лицата на потребителите. Системата е базирана на технология на PrimeSense, която разработи Microsoft Kinect.

 

iPhone 8 ще може да разпознава невидимите инфрачервени лъчи и да анализира сигналите отразени от реалните обекти. Самият FaceTime сензор ще е произведен от Sony, a Foxconn и Shap са натоварени със задачата на създадат инфрачервения трансмитер за камерата. Потребителите ще могат да използват много нови функции, както и да правят 3D селфита в добавена реалност. В заключение ще отбележим, че iPhone 8 ще е подходящ за 3D игри. 

 

Вижте колко ще струва юбилейния iPhone 8