Gmail е един от най-успешните продукти на компанията и най-популярната имейл услуга в интернет. В момента се провеждат експерименти с нова функция, която да позволи на потребителите да използват Gmail без да имат собствен акаунт. Въпросният инструмент включва интеграция за Yahoo, Live и Outlook. Google потвърдиха за нейното съществуване и уточниха, че е налична само за ограничен брой хора. За да станете част от бета програмата трябва да имате iPhone и да сте ъпдейтнали към iOS 10.

 

Имайте предвид, че засега това е бета функция и може да възникнат неочаквани проблеми в нейната работа. Тя е достъпна само за собствениците на устройства с iOS, които все още не използват Gmail, предаде Mashable. Потребителите на Android от дълго време могат да работят с подобна функция на своите устройства. Все пак този инструмент е поредната стъпка напред в желанието на Google и Android да осигурят интеграция на своите услуги за потребителите.

 

Въпреки, че са конкуренти в глобалния пазар на смартфони двете компании постоянно си сътрудничат. Усилията им в тази сфера са добре дошли за всички нас и допринасят положително за всички потребители на Android и iOS. Google вече започнаха по-често да ъпдейтват Gmail за iOS 11 и така по-бързо да представят новите функции за мобилната платформа на Apple. Предстои да видим как ще продължи да се развива партньорството между двете компании.

 

Вижте седем полезни неща, които ще подобрят работата ви