Несъмнено един от най-дългоочакваните смартфони през 2020г. е новият флагман на Huawei - P40. P-серията на китайският технологичен гигант е известна преди всичко с невероятно качествените си и иновативни камери, които се реализират в партньорство с Leica, още от представеният през далечната 2016г. Huawei P9. По тази причина очакваният които имаме от Huawei P40 са доста големи.

 

 

Още преди да бъде показан официално новият флагман на Huawei, в китайският Weibo попадаме на публикация в която един от най-известните и достоверни азиатски инсайдери показва снимка, която се твърди, че е направена с Huawei P40. 

 

 

На снимката позира птица Квезал ( на Латински Pharomachrus mocinno), която не е избрана случайно от обектива на Huawei P40. Тя има много необичайни пера и цветове, с възпроизвеждането на които не биха се справили по-голямата част от смартфоните. По този повод в коментар към снимката, инсайдерът пише "Xiaomi Mi10 ще плаче от завист".  

 

 

За да добиете най -ясна представа за детайлността, която предоставя кадър направен с Huawei P40, ще приближим малко по-близо определена част от снимката.

 

 

Ще ви припомним това, което знаем до момента за бъдещите флагмани Huawei P40 и P40 Pro на база утечки в интернет. Телефоните ще имат камери с 10х оптично приближаване, Quad-Curve Overflow извити дисплеи, процесори Kirin 990 5G и до 12GB RAM памет. Какви в действителност ще бъдат техническите параметри на топ моделите, предстои да разберем в края на Март 2020г., когато ще се състои премиерата им.

 

Прочетете още статията: Робот котка стана хит в Интернет