Бъдете сигурни - размерът има значение, особено когато говорим за телевизори. При Philips 55POS9002 обаче важните размери са два – големината на екрана и супер компактното тяло. Телевизорът е с дълбочина от само 47.5мм. в най-издадената си точка. Иначе в по-голямата част, както и сами виждате, профилът е значително по-малък.

 

 

Телевизорът може да се монтира както на стена, така чрез тази стойка настолно. Тя е много красива и макар да изглежда крехка, всъщност е много стабилна.  Тя идеално завършва перфектна визия на модела от серия 9002 на Philips. Все пак не случайно точно тази серия получи наградата "Best Buy OLED TV" в престижната класация "Best Produkct 2017-2018" на EISA.

 

 

Телевизорът има огромна зрителна площ с 55" диагонал и резолюция 3840x2160 пиксела. 4K Ultra HD OLED дисплеят гарантира неповторимо изживяване, без значение дали гледате филми, играете игри или директно браузвате онлайн чрез Android 6.0 (Marshmallow) операционната система. Тя е едно от големите преимущества на 55POS9002 пред конкурентите които след време стават мудни и проблемни. Android OS при телевизорите на Philips гарантира бързина, постоянна безпроблемна работа и изключително интуитивно управление.

 

 

Телевизорът има тристранен Ambilight който прави картината още по-обемна и завладяваща. Ако не сте виждали телевизор с подобна активна подсветка - съветваме ви да погледате този в някоя от търговските вериги които продават продукти на Philips и веднага ще усетите разликата спрямо телевизорите които нямат Ambilight. Разбира се не можем да не отдадем заслуженото и на P5 Perfect Picture процесорът на Philips който повишава с до 50% качеството на картината и това се вижда още от пръв поглед.

 

 

Philips 55POS9002 има мощно вградено озвучение в което е използвана специална трипръстенова технология. 30W звук буквално ви обгръща и нямате нужда от допълнително външно озвучение.

 

 

Повече подробности за техническите характеристики на 55POS9002 и цената на която се предлага той при различни партньори на бранда, можете да намерите на официалната страница Philips.bg