Вижте още: Телевизор Philips 55POS9002 - Продуктово представяне

 

Нов модел UHD телевизор с цена около 1000лв. На пръв поглед това звучи като някакъв рекламен трик, но се оказва, че не е така. Наистина днес има марка която предлага на потребителите евтини Smart телевизори с високо качество на доста примамлива цена. В това водеп ревю Digital.bg ще ви запозмае с един от тях - Philips 43PUS7303, който тествахме известно време. Какво ни хареса в него какво не. Ще разберете синтезирано в следващите няколко минути.

 

 

Независимо от ниската си цена, новият модел на Philips има много елегантен и дори футуристичен дизайн. Нещо с което не могат да се похвалят по-голямата част от останалите бюджетни Smart телевизори които можем да срещнем в търговската мрежа в България. Корпусът на 43PUS7303 е направен от специален поликарбон с обрабока наподобяваща метал. Тя идеално пасва на разчупената стойка която вече е от метал. Чисто визуално този модел телевизор би паснал идеално на почти всяко интериорно обазвеждане. Сивият корпус си отива както с по-пъстри, така и с по-тъмни цветове.

 

 

Сиянието което виждате около телевизора се казва Ambilight и е запазена марка на телевизорите Philips. Тази технология освен красива е и функционална, защото допълнително увеличава големината на телевизора и ние го възприемаме като 50" или дори 55". Реално обаче пред себе си имаме 43" което позволява да поставим 43PUS7303 както в хол и трапезари, така и спалня или малко по-голяма кухня.

 

 

Телевизорът е 4K Ultra HD - абревиатиура зад която стоят 3840x2160 пиксела, гарантиращи изключително добра детайлност, подходяща дори за игра на игри от близк оразстояние. Върху гърба на 43PUS6703 има всички изходи с помощта на които можете да свържте игрова конзола, лаптоп или десктоп компютър. Връзката може да става и безжично. Едно от най-големите преимущества на Smart телевизорите на Philips пред повечето им конкуренти е операционната система.

 

 

При този модел тя е Android Nougat и има изключително интуитивно меню в което бързо се ориентирате, а вече избраните от вас приложения се зареждат светкавично, няма забавяне и бъгове, дори след месеци и години експлоатация. Нещо с което за съжаление не могат да се похвалят много други Smart телевизори, дори и с доста по-висока цена от тази на Philips 43PUS7303.

 

 

Ако трябва да синтезираме набързо останалите преимущества на този телевизор, то сред тях биха били силното 20W озвучение, мощният 4-ядрен процесор, HDR Plus, Google Assistant, Micro Dimming Pro интелигентният контраст и още куп други. Кои са те, можетете да разберете ако разгледате пълните технически характеристики на 43PUS7303. Тях ще намерите на официалният сайт на марката Philips.bg